• Binnen een paar dagen bezorgd
  • Boven €50,- gratis thuisbezorgd
  • 45 dagen retourneren zonder gedoe
Home | Pak cellulitis en zwangerschapsstriemen aan met arganolie
zwangersschapsstriemen en cellulitus tegengaan met Arganolie

Pak cellulitis en zwangerschapsstriemen aan met arganolie

Tags: | ⏱ Leestijd: 4 minuten

Naarmate we ouder worden krijgen we steeds meer last van cellulitis. Vrouwen die zwanger raken, hebben vaak ook te kampen met zwangerschapsstriemen. Twee dingen die volkomen normaal zijn, maar door veel mensen wel als vervelend ervaren kunnen worden.

Het kan namelijk zorgen voor onzekerheid. Zeker wanneer het lekker weer is en we het liefste in onze bikini buiten liggen. En dat terwijl het helemaal niets is waar je je voor zou hoeven te schamen. Het is namelijk volkomen natuurlijk!

Toch willen veel vrouwen liever een lichaam zonder zwangerschapsstriemen of cellulitis. Gelukkig kan arganolie je hier een handje bij helpen. In dit artikel vertellen we je daar meer over!

👋 Voordat je verder leest…

Hieronder kan je je aanmelden voor onze arganolie nieuwsbrief met tips, artikelen en kortingsacties. We zouden het heel erg leuk vinden als je je inschrijft. Als bedankje sturen we je direct een kortingscode van 15%!

Wat is cellulitis

Bijna iedereen krijgt ermee te maken: cellulitis. Deze bobbelige structuur in de huid wordt ook wel eens ‘sinaasappelhuid’ genoemd. Het ontstaat wanneer er meer vetcellen in je onderhuidse huid zitten, waardoor de bloedvaten vernauwd raken.

Hierdoor kan het bloed minder goed rond stromen en het vocht in je lichaam minder goed afgevoerd worden. Dit zorgt er dan weer voor dat vet, vocht en afvalstoffen moeilijker afgevoerd kunnen worden. Dat resulteert in cellulitis.

Cellulitis is onschuldig

Cellulitis is helemaal onschuldig en dus geen ziekte of huidaandoening. Maar het is toch iets waar mensen zich voor schamen of op zijn minst van balen. Vooral in de zomer, wanneer de korte broeken en jurkjes weer uit de kast kunnen, is het extra goed zichtbaar.

Helaas zijn er nog altijd mensen die zich hier niet comfortabel bij voelen. Terwijl je er geen twee keer over nadenkt als je het bij iemand anders ziet. Toch weerhoudt het er mensen nog altijd van om lekker zomers en luchtig gekleed te gaan wanneer het weer warmer wordt buiten.

Ons advies: schaam je niet en omarm je huid. Je bent goed zoals je bent en je mag genieten van hoe je er uitziet!

Silliconen arganolie

Wat zijn zwangerschapsstriemen

Bijna iedere vrouw die zwanger is krijgt ook te maken met zwangerschapsstriemen. Een ander woord hiervoor is striae. Dat zijn eigenlijk kleine scheurtjes in je onderhuidse bindweefsel. Ze zien eruit als soort van breuklijnen op je huid en ze zijn meestal een paar millimeter dik.

Tijdens je zwangerschap groeit je buik ineens heel snel, waardoor je bindweefsel niet altijd volledig mee kan rekken. Dit zorgt ervoor dat het scheurt. Zwangerschapsstriemen zijn soms een beetje rood en zien eruit als littekens, wat ze in principe ook zijn. Na verloop van tijd kunnen striemen weer wat vervagen, maar meestal blijven ze wel voor altijd zichtbaar.

Accepteer jezelf zoals je bent

De meeste mensen zijn nou ook niet persé een groot fan van striae. Terwijl ook hier geldt: je bent mooi zoals je bent. Natuurlijk kan je striae en cellulitis met arganolie verminderen. Maar de beste oplossing is om te accepteren en te omarmen hoe je er uit ziet.

Arganolie tegen cellulitis en zwangerschapsstriemen

Helaas kunnen cellulitis en zwangerschapsstriemen niet altijd voorkomen worden. De ene persoon is hier simpelweg veel gevoeliger voor dan de andere. Het verschilt echt per lichaam en per huidtype.

Wel kun je dingen doen om het een stuk minder te maken. Dat kan bijvoorbeeld door je lichaam regelmatig in te smeren en te masseren met arganolie. Hierdoor blijft de huid soepel en zacht, waardoor de huid tijdens de zwangerschap bijvoorbeeld minder strak staat. Omdat de buik door de olie lekker soepel blijft scheurt het bindweefsel ook minder snel. Bij sommige vrouwen kan dit er zelfs voor zorgen dat ze helemaal geen last krijgen van striemen.

De voedingsstoffen in arganolie

Een andere reden waarom arganolie kan helpen bij cellulitis en zwangerschapsstriemen is door de  talloze voedingsstoffen in het product. Zo zitten er bijvoorbeeld veel antioxidanten, essentiële vetzuren, sterolen en vitamine E in. Ook deze zorgen ervoor dat je huid goed gevoed wordt zodat deze stevig en gehydrateerd blijft. Hierdoor krijg je ook minder snel last van cellulitis of striemen.

Daarnaast helpen deze ingrediënten ook mee om de zichtbaarheid van fijne lijntjes, littekens en striemen te verminderen. Zo kun je cellulitis of zwangerschapsstriemen dus verminderen door er regelmatig arganolie op te smeren. Na verloop van tijd moeten de striemen minder goed zichtbaar worden. Ze vervagen als het ware. Het volledig verdwijnen van cellulitis en striae kan overigens nooit gegarandeerd worden.

Gebruik deze kortingscode: cellulitis10

Wil je onze arganolie gaan gebruiken? Bijvoorbeeld om cellulitis te bestrijden? We got your back! Met de kortingscode cellulitis10 koop je onze producten met 10% korting.

Voer deze code in tijdens het afrekenen zodat je laagdrempelig kennis kan maken met deze krachtige olie. We beloven dat je daarna nooit meer iets anders wilt! 😉

Wij verkopen premium arganolie van de allerbeste kwaliteit

Ben je overtuigd geraakt en wil je arganolie graag toevoegen aan jouw dagelijkse verzorgingsritueel? Dat snappen we! Via onze webshop kan je jouw arganolie eenvoudig en snel bestellen. En bestel je het voor 16:00? Dan verzenden we het pakketje dezelfde dag al! Hoe fijn is dat?

We hechten er waarde aan dat onze arganolie producten ten alle tijden van de allerhoogste kwaliteit zijn. Want alleen op die manier weet je zeker dat je het beste product voor je huid, haar, nagels of gerechten gebruikt. Daarom selecteren we onze leveranciers streng en verkopen we alleen producten van premium kwaliteit. Zodat jij voor de volle 100% gelukkig bent met je aankoop.

Heb je nog vragen over de inhoud, werking of het gebruik van een product? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat iedere dag klaar om je te informeren en te adviseren.

Recente artikelen

Onze laatste artikelen

We schrijven continu artikelen over arganolie. Hieronder vind je onze laatste bijdrages.

Met arganolie zorgeloos de zomer door

Met arganolie zorgeloos de zomer door

Arganolie, dat wordt gewonnen uit de pitten van de vruchten van de Arganboom, is een veelzijdig en voedend middel dat je beste vriend kan worden in de zomer. Als de zomer op haar hoogtepunt is, is het belangrijk om je verzorgingsroutine daar op aan te passen. De zomer...

Krijg 15% korting op je eerste aankoop!

Zodat je kennis kan maken met de werking van arganolie.

De beste kwaliteit

100% biologische en zuivere
arganolie van de beste kwaliteit.

Gratis bezorging

Bestel je voor meer dan €40,-?
Dan bezorgen we gratis.

Snel thuis bezorgd

Voor 16:00 besteld is
dezelfde dag op de post.

45 dagen retour

Je krijgt 45 dagen retourrecht.
Zonder moeilijke vragen.