• Binnen een paar dagen bezorgd
  • Boven €50,- gratis thuisbezorgd
  • 45 dagen retourneren zonder gedoe
Home | Krijg mooie, volle wenkbrauwen dankzij arganolie
Behandel je wenkbrauwen met Arganolie

Krijg mooie, volle wenkbrauwen dankzij arganolie

Tags: | ⏱ Leestijd: 4 minuten

Welke vrouw of man wil ze nou niet? Van die mooie, lange en volle wenkbrauwen? Wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte de aanblik van je gezicht. We begrijpen daarom wel dat veel mensen manieren proberen te ontdekken om hun wenkbrauwen zo mooi mogelijk te maken.

En dat merk je terug in het winkelschap. Er zijn honderden serums op de markt die je prachtige volle wenkbrauwen beloven. Helaas worden hier nog wel eens ingrediënten aan toegevoegd die helemaal niet zo goed voor je zijn. Ons advies: je kunt het maar beter zo natuurlijk mogelijk houden. Wat dacht je bijvoorbeeld van arganolie?

In dit artikel vertellen we je alles over de kracht van arganolie. En we delen met je hoe je arganolie kan inzetten om jouw wenkbrauwen in topconditie te krijgen!

👋 Voordat je verder leest…

Hieronder kan je je aanmelden voor onze arganolie nieuwsbrief met tips, artikelen en kortingsacties. We zouden het heel erg leuk vinden als je je inschrijft. Als bedankje sturen we je direct een kortingscode van 15%!

De ideale wenkbrauwen

Hoe zien de ideale wenkbrauwen er dan uit? Als je kijkt naar de gemiddelde reclame voor make-up moeten wenkbrauwen vooral vol, donker en dik zijn. Een aantal jaar geleden werd er misschien nog niet zo op de wenkbrauwen gelet, maar tegenwoordig is dit een standaard onderdeel van de gemiddelde make-up routine.

Je ziet dat veel mensen de wenkbrauwen bijtekenen met een potlood en er vervolgens met een gel voor zorgen dat ze mooi in model blijven zitten. Dat is een hoop gedoe en het is natuurlijk niet erg natuurlijk.

Arganolie voor vollere, donkere wenkbrauwen

Gelukkig kan arganolie jou helpen om zélf mooiere wenkbrauwen te krijgen. En nee: ze zullen er niet zo uitzien als wanneer je ze bijtekent. Maar arganolie helpt zeker om ze donkerder en voller te krijgen!

Dat komt door rijke samenstelling van natuurlijke ingrediënten die je in arganolie aantreft. Denk eens aan vitamine E, squaleen, antioxidanten en omega 3 en 6. Deze voedingsstoffen zorgen ervoor dat jij de mooiste wenkbrauwen krijgt. Ze bevorderen de bloedsomloop in je lichaam waardoor je haren sneller gaan groeien. Hierdoor heb je binnen de kortste keren prachtige, volle wenkbrauwen.

Arganolie zorgt voor gezondere huid en betere haargroei

Het resultaat is duidelijk: arganolie zorgt voor donkere, volle wenkbrauwen. Dat is fijn om te weten. Maar hoe ontstaan die geweldige wenkbrauwen dan precies? Het geheim is tweeledig. Want enerzijds verzorgt arganolie jouw hoofdhuid en anderzijds maakt arganolie de haartjes zelf sterker en gezonder.

Arganolie verzorgt je hoofdhuid

De haartjes in je wenkbrauw groeien natuurlijk uit de haarzakjes. De oorsprong van het haartje ligt dus in je huid. Arganolie voedt en hydrateert jouw huid diep en intensief. Zo blijven de haarzakjes in de allerbeste conditie die je kan wensen. Ze zijn dus actiever en hebben alle voedingsstoffen om gezonde haartjes te produceren.

Arganolie verzorgt het haartje zelf

En dan is er nog het wenkbrauwhaartje. Dat het haarzakje een sterke haar kan produceren is fijn, maar dat haartje moet natuurlijk ook goed verzorgd blijven. Arganolie zorgt ervoor dat de haartjes in je wenkbrauw optimaal verzorgd worden. Daardoor zijn ze sterker, dikker en donkerder. Daarnaast vallen ze veel minder snel uit.

Wenkbrauwen en arganolie

Hoe gebruik je arganolie voor je wenkbrauwen

Het is relatief eenvoudig om met arganolie mooie wenkbrauwen te krijgen. Het enige dat jij hoeft te doen is de olie op je huid te smeren. Vervolgens gaat de olie aan het werk en hoef jij alleen maar te wachten.

Het makkelijkste is om een druppel van de olie op het topje van je wijsvinger aan te brengen. Deze wrijf je vervolgens zachtjes tegen het topje van je andere wijsvinger aan. De olie zit nu dus op je beide wijsvingers. Let trouwens op: je hoeft maar erg weinig olie te gebruiken. De olie is erg krachtig en werkt al met een lage dosering. Op die manier doe je langer met je flesje!

Als de arganolie op je wijsvingers zit kun je de olie op je wenkbrauwen verdelen. Als je dit ‘s avonds, voordat je gaat slapen, doet heeft de olie de hele nacht om zijn werk te doen. Herhaal dit iedere avond voordat je naar bed gaat en je zal naar verloop van tijd mooie resultaten halen.

Neem de tijd voor vollere wenkbrauwen door arganolie

Vergeet niet: je wenkbrauwen hebben natuurlijk wel wat tijd nodig. Als je arganolie op je wenkbrauwen smeert en hiermee gaat slapen, zul je niet de volgende ochtend al resultaat zien. Dat zou natuurlijk heel mooi zijn, maar het is niet echt realistisch.

Voor optimale resultaten heb je echt wat meer tijd nodig. Door iedere avond goed te smeren zul je na verloop van tijd steeds meer verschil merken. Hoe snel dat precies gaat verschilt per persoon. De ene persoon zal na een aantal weken al verschil zien terwijl het bij iemand anders wel een paar maanden kan duren.

Wenkbrauwen groeien in een cyclus van zo’n drie à vier maanden. Ze groeien, hebben een rustperiode en daarna vallen ze uit. Hierna groeien er weer nieuwe haartjes aan. Geduld kan dus belangrijk zijn!

Gebruik deze kortingscode: wenkbrauw10

Wil je onze arganolie gaan gebruiken? Bijvoorbeeld om je wenkbrauwen te voeden, verzorgen en herstellen? We got your back! Met de kortingscode wenkbrauw10 koop je onze producten met 10% korting.

Voer deze code in tijdens het afrekenen zodat je laagdrempelig kennis kan maken met deze krachtige olie. We beloven dat je daarna nooit meer iets anders wilt! 😉

Wij verkopen premium arganolie voor jouw wenkbrauwen

Ben je overtuigd geraakt en wil je arganolie gebruiken om jouw wenkbrauwen zo mooi mogelijk te maken? Dat snappen we! Via onze webshop kan je jouw arganolie eenvoudig en snel bestellen. En bestel je het voor 16:00? Dan verzenden we het pakketje dezelfde dag al! Hoe fijn is dat?

We hechten er waarde aan dat onze arganolie producten ten alle tijden van de allerhoogste kwaliteit zijn. Want alleen op die manier weet je zeker dat je het beste product voor je huid, haar, nagels of gerechten gebruikt. Daarom selecteren we onze leveranciers streng en verkopen we alleen producten van premium kwaliteit. Zodat jij voor de volle 100% gelukkig bent met je aankoop.

Heb je nog vragen over de inhoud, werking of het gebruik van een product? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice staat iedere dag klaar om je te informeren en te adviseren.

Recente artikelen

Onze laatste artikelen

We schrijven continu artikelen over arganolie. Hieronder vind je onze laatste bijdrages.

Met arganolie zorgeloos de zomer door

Met arganolie zorgeloos de zomer door

Arganolie, dat wordt gewonnen uit de pitten van de vruchten van de Arganboom, is een veelzijdig en voedend middel dat je beste vriend kan worden in de zomer. Als de zomer op haar hoogtepunt is, is het belangrijk om je verzorgingsroutine daar op aan te passen. De zomer...

Krijg 15% korting op je eerste aankoop!

Zodat je kennis kan maken met de werking van arganolie.

De beste kwaliteit

100% biologische en zuivere
arganolie van de beste kwaliteit.

Gratis bezorging

Bestel je voor meer dan €40,-?
Dan bezorgen we gratis.

Snel thuis bezorgd

Voor 16:00 besteld is
dezelfde dag op de post.

45 dagen retour

Je krijgt 45 dagen retourrecht.
Zonder moeilijke vragen.