• Voor 16:00? Zelfde dag op de post
  • Boven €35,- gratis thuisbezorgd
  • 45 dagen retourneren zonder gedoe
Home | Gratis 10ml arganolie

Actie: Gratis 10ml arganolie t.w.v. van €8,00!

100% pure arganolie is de meest krachtige verzorger voor je haar, huid en gezicht. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met dit product hebben we een beperkt aantal gratis flesjes van 10 milliliter beschikbaar.

Deze actie is geheel vrijblijvend. Je betaalt alleen de verzendkosten á €2,00.

1️⃣ Vul hieronder je gegevens in en klik op de oranje knop;
2️⃣ Je wordt doorgestuurd naar een pagina waar je de bestelling kan afmaken.

Je ontvangt het flesje vervolgens binnen 3 á 4 werkdagen door je brievenbus.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over deze actie? Wellicht vind je hier het antwoord.

🧴  Over onze arganolie en deze actie

Waarom hebben jullie deze actie eigenlijk?

Arganolie is best een duur product. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je het spannend vindt om zomaar te beginnen met het gebruik van dit mooie product. Om je laagdrempelig kennis te laten maken met onze producten zijn we deze actie gestart.

Hoe gebruik ik arganolie?

Arganolie kan je op verschillende manieren gebruiken. Het ligt er aan wat je doel is en waarvoor je het aanbrengt. In onze blog staan tientallen artikelen over hoe je arganolie het beste kan toepassen. Je vindt daar ongetwijfeld je antwoord.

Wat zijn de voordelen van arganolie?

Onze arganolie kent talloze voordelen. We hebben er een uitgebreid artikel over geschreven. Klik hier om het te lezen.

Hoeveel flesjes van 10ml kan ik bestellen?

Om de gratis flesjes zo eerlijk mogelijk te verdelen hanteren we een maximum van 1 gratis flesje per klant. We checken dit door te kijken of jouw e-mailadres of adres al in onze database zit.

Is jullie arganolie 100% puur?

Jazeker. 100% pure arganolie, zonder toevoegingen. We vinden dit heel belangrijk omdat alleen pure arganolie die fijne uitwerkingen heeft op je huid en haar. 

Zit ik ergens aan vast door mee te doen aan de actie?

Nee hoor! Het aanvragen van dit gratis flesje verplicht je tot helemaal niets. Wel zetten we jouw e-mail op onze mailing lijst, zodat we je af en toe informatie en kortingen kunnen doorsturen.

🚀  Verzending en levering

Wat kost het verzenden van mijn pakket?

Speciaal voor deze actie hoef je alleen maar de verzendkosten te betalen. En het mooie is: dit kleine flesje past door de brievenbus. De kosten zijn dus slechts €2,00. That’s it!

Hoe lang duurt het voordat ik mijn pakket ontvang?

Vraag je het flesje aan voor 16:00? Dan gaat je zending vaak dezelfde dag nog op de post. We gaan er vanuit dat het binnen 3 á 4 werkdagen binnen is. Mocht PostNL het heel druk hebben, dan kan dat soms iets langer duren.

Mijn pakket is niet (of beschadigd) geleverd.. wat nu?

Ai, vervelend om te horen! Neem even contact met ons op via welkom@arganoliewereld.nl. Een van onze collega’s gaat meteen met je kijken hoe we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Ik ben niet thuis om het pakket te ontvangen.. wat nu?

Geen zorgen. We verpakken het flesje van 10ml in een bubbel enveloppe. Dat betekent dat jouw pakketje gewoon door de brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te zijn om jouw gratis flesje arganolie in ontvangst te nemen.