• Binnen een paar dagen bezorgd
  • Boven €40,- gratis thuisbezorgd
  • 45 dagen retourneren zonder gedoe
Home | Levering

Ga je een bestelling bij ons doen? Op deze manier leveren we.

Oké, je gaat onze arganolie gebruiken. Fijn! Waarschijnlijk wil je graag weten hoe dat bij jou geleverd wordt. En vooral: hoe snel. Daarom vertellen we je graag alles over onze leveringen.

Heb je na het lezen van deze pagina toch nog vragen over de levering van jouw producten? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Een van onze collega’s helpt je graag!

Zo werkt onze levering

Heb je de betaling via onze webshop afgerond? Dan gaan wij direct aan de slag met het verwerken van jouw bestelling. We pakken de producten met de grootst mogelijke zorg in, maken de zending gereed en melden het pakket aan bij de vervoerder, PostNL.

Wanneer wordt het pakket geleverd?

Dat ligt eraan wanneer je precies bestelt hebt. Heb je jouw bestelling op maandag t/m vrijdag voor 16:00 afgerond en betaal je met Ideal of PayPal? Dan gaat jouw bestelling dezelfde dag mee met PostNL. Je ontvangt je producten dan meestal de volgende dag al. Soms doet PostNL er iets langer over, bijvoorbeeld in drukke periodes zoals december.

Heb je jouw bestelling op vrijdag na 16:00, op zaterdag of op zondag afgerond? Dan pakken we het pakketje met net zoveel liefde in. De volgende dag leveren lukt helaas niet, maar uiterlijk maandag of dinsdag belt de pakketbezorger bij je aan. Laten we het er op houden dat je dan wat langer van de voorpret kunt genieten.

Hoe wordt mijn pakket geleverd?

Zoals we al zeiden: je pakket gaat mee met PostNL. Zij weten dat we met breekbaar materiaal en dure oliën werken, dus ze zullen de zending met de grootst mogelijke zorg behandelen.

Jij ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met daarin een track & trace code. Zo kun je precies nagaan waar jouw arganolie zich bevindt. En je kan net zo lang refreshen tot je de deurbel hoort en de vriendelijke meneer of mevrouw van PostNL gearriveerd is. 🤭

Dat refreshen doe je op: https://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/track-en-trace/.

Wat als ik niet thuis ben?

Geen paniek, want bij het afrekenen kan je kiezen voor aflevering inclusief burenlevering. Dat betekent dat de bezorger jouw pakket ook bij de buren af kan leveren. Jij krijgt dan een briefje in de bus waarop je kan achterhalen waar het pakketje ligt. 

Wat kost de verzending?

Helaas past onze arganolie niet door de brievenbus. De producten worden dus als pakketpost aangemeld. Maar goed nieuws: daarmee is de kans wel minimaal dat je product kapot gaat of kwijt raakt. 

Maar goed: de kosten. Bij bestellingen vanaf €50,- verzenden we jouw pakket helemaal gratis. Een cadeautje van ons! Bestel je voor minder dan dat bedrag, dan brengen we €6,95 in rekening als je in Nederland woont.

Krijg 15% korting op je eerste aankoop!

Zodat je kennis kan maken met de werking van arganolie.

We helpen je graag!

Wil je meer weten over arganolie, onze producten of onze organisatie? Neem gerust contact met ons op. We komen binnen 48 uur terug op je bericht.